MarneHet nieuwe topmodel van Zwaluw. Nu nog lichter in gewicht dan de Verdon, dankzij het nieuwe Alu7005 frame. Ook qua uitstraling maakt dit frame de Marne tot een echte eye-catcher, zowel het ontwerp, de kleur als de afwerking van de lasnaden zijn bijzonder fraai! De Marne wordt afgemonteerd met de premium Nexus 8 versnellingsnaaf van Shimano, dankzij speciale naaldlagers de lichtslopende naaf die er op dit moment op de markt is. Deze combinatie garandeert optimaal fietsplezier.

Dankzij de extra dikke spaken in het achterwiel en de sterke bagagedrager, kan de Marne ook zwaar belast worden. Verder is deze fiets voorzien van nagenoeg onderhoudsvrije onderdelen, zoals een dichte kettingkast en gesloten naven. De Marne is daardoor ook heel geschikt voor dagelijks gebruik, zoals voor de boodschappen en woon/werk verkeer.

Overige extra’s: makkelijk verstelbaar stuur, comfortabele leren handvatten, zacht gel zadel, automatische verlichting met naafdynamo, banden die bijna niet meer lek kunnen, stabiele standaard, extra sterke trappers en het beste slot van AXA. Bovendien is deze fiets uitgerust met een diefstal preventie chip.

De prijs is uiteraard weer bijzonder scherp!

Van € 899,-

Voor € 799,-Kleur: Zilver

Framehoogtes:
Dames: 46 cm, 51 cm, 56 cm en 59 cm
Heren: 51 cm, 56 cm, 61 cm en 64 cm

Kenmerken: Extra ten opzichte van de Verdon: Shimano Premium Nexus 8 versnellingsnaaf, Extra lichtgewicht aluminium frame met onzichtbare lassen, Diefstal Preventie Chip, Leren handvatten, Design lichtgewicht bagagedrager.