Verdon

Het topmodel van Zwaluw. De luxe 8 versnellingsnaaf van Shimano garandeert dat deze fiets super licht fietst. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame, de vering en het gemakkelijk te verstellen stuur wordt fietsen een feest; een fijne recreatie fiets!

Dankzij de extra dikke spaken in het achterwiel en de sterke bagagedrager, kan de Verdon zwaar belast worden. Verder is deze fiets voorzien van nagenoeg onderhoudsvrije onderdelen, zoals een dichte kettingkast en gesloten naven. De Verdon is daardoor ook heel geschikt voor dagelijks gebruik, zoals voor de boodschappen en woon/werk verkeer.

Overige exra’s: zacht gel zadel, naafdynamo, banden die bijna niet meer lek kunnen en het sterkste anti-diefstal slot van AXA. De carbon-look spatborden geven de Verdon een zeer exclusieve uitstraling. De prijs is uiteraard weer bijzonder scherp!
Van € 839,-

Voor € 739,-Kleur: Mat zwart

Framehoogtes:
Dames: 46 cm, 51 cm, 56 cm en 59 cm
Heren: 51 cm, 56 cm en 61 cm

Kenmerken: Aluminium frame, Verstelbaar stuur (Geen gereedschap nodig!), Shimano Nexus 8 versnellingen, Gesloten kettingkast, Rollerbrakes, Naafdynamo, Zadelpen vering, Voorvork vering, Banden met brekerlaag (minder kans op lekker banden), Comfortabel gel zadel.